Retourneren

Retourvoorwaarden Vrolijk Watersport
Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Jammer, maar dat kan gebeuren. De door u bestelde artikelen kunt u vanzelfsprekend binnen de herroepingstermijn van 14 dagen aan ons terugsturen. Dat geldt trouwens ook voor afgeprijsde artikelen of bij terugzending van een gedeeltelijke bestelling.

Meld uw retour aan door een mail te sturen webshop@vrolijk.nl en vermeld daarin uw naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens ontvangt u per e-mail een retourbon. Print deze uit en plak de zegel op de retourzending. Voeg de pakbon toe aan de terug te sturen artikelen.

De artikelen kunt u het beste terugsturen via de door u gekozen bezorgservice, naar het onderstaande adres.

Vrolijk Watersport

t.a.v. Retouren
Visafslagweg 1 Hal 18-20
2583 DM Scheveningen
Tel. 070 416 82 82
webshop@vrolijk.nl

 

Terugbetaling
Zodra wij de producten in ons magazijn ontvangen hebben, maken wij het desbetreffende bedrag binnen 7 dagen aan u over. Wij sturen u een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van uw retourzending en melden daarin het aantal geretourneerde artikelen en het terug te storten bedrag.
De overmaking verrichten we gewoonlijk op dezelfde manier als waarop u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Afhankelijk van de wijze van betaling kan het na de ontvangst van onze e-mail nog 8 tot 10 werkdagen duren voordat u het bedrag weer op uw rekening ziet.

Kosten
De kosten (€4,50) voor het retourneren worden verrekend met het terug te storten bedrag. U kunt er ook voor kiezen het pakket zelf terug te sturen naar eerder genoemd adres. Het is uiteraard ook mogelijk uw bestelling gratis te retourneren in onze winkel.

 

Toestand goederen bij retourzending
Wij kunnen alleen de volledige verkoopprijs restitueren indien u de producten niet meer heeft gebruikt dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien de producten gebruikt zijn voor andere dan de hiervoor genoemde zaken en indien het label is verwijderd of er duidelijke sporen van verdergaand gebruik zijn op goederen die verder zonder gebreken zijn, kunnen deze door ons niet meer verkocht worden en kunnen wij helaas slechts een deel van de verkoopprijs vergoeden. In zo'n geval wordt (een deel van) de aankoopprijs als schadevergoeding ingehouden.